Unimat – alege calitatea!

Pentru a construi durabil alege calitatea!

UNIMAT este un nou concept despre ce inseamna constructia casei tale. UNIMAT este un expert al materialelor de constructii ce te ajuta si iti ofera consultanta si sprijin pe toata durata lucrarilor. UNIMAT este acel prieten care de fiecare data este langa tine si intodeauna te va ajuta.

La prima intalnire cu UNIMAT, vei descoperi ca este un prieten documentat, sincer si extrem de eficient. Ulterior, te va ajuta cu solutii pentru problemele tale, fie ele logistice, de pret sau de expertiza. Uneori, iti arata probleme, unde credeai ca nu sunt. Dar … iti va oferi si solutii!

De-alungul timpului am invatat sa pretuim fiecare relatie de prietenie si consideram ca cele mai importante aspecte, cand vine vorba de constructii, sunt experienta, onestitatea si calitatea.

De aceea, UNIMAT este un concept creat in jurul tau, persoana care are nevoie de un prieten, un partener adevarat, un expert.

Pachetul complet de solutii integrate pe care il punem la dispozitie este creat de-alungul a celor 22 de ani de experienta in acest domeniu. Premisa noastra este garantul calitatii si a faptului ca suntem un partener durabil. Ca atare, motto-ul “Pentru a construi durabil alege calitatea!” nu reprezinta doar niste cuvinte, sunt pilonii de rezistenta ai companiei UNIMAT!

Ne mandrim cu filozofia noastra de a contura un concept nou in domeniul constructiilor. Prin ceea ce am construit in acesti 22 de ani, am devenit alegerea numarul 1 pentru toti producatorii din Europa. Acest lucru, ne-a permis sa ne selectam furnizorii si sa lucram doar cu cei mai buni in domeniu.

Mihai Balaban - CEO UNIMAT SRL

Daniel Vecsei - Director Palatul Copiilor Sibiu

Absolventi Sibiu @2020. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?